Sağlıklı yaşam için haydi kadınlar spora

İzmit Belediyesi kadınların daha sağlıklı yaşamaları için sporu teşvik ediyor. Sağlıklı yaşam için haydi kadınlar spora sloganıyla mahallerde faaliyete geçirilen spor salonlarından binlerce kişi yararlanıyor.

Sağlıklı yaşam için haydi kadınlar spora
Sağlıklı yaşam için haydi kadınlar spora
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Halen şehrin 20 ayrı noktasında bulunan ve  son sistem spor aletleriyle donatılan salonlarda haftanın 7 günü kadınların spor yaptığını söyleyen yetkililer “ ücretsiz olan spor salonlarında hafta içi 09.00-19.00, hafta sonlarında da 10.00-16.00 saatleri arasında kadınlar daha sağlıkyaşam için uzman görevliler eşliğinde spor yapıyorlar. Havaların güzel olduğu  günlerde de salonlardan yararlanan kadınlar SEKA Park, Cephanelik gibi açık alanlarda sporlarına devam ediyorlar. Kadınlar sadece spor yapmakla kalmıyor kültürel geziler, bisiklet turlarına da katılıyorlar. Şimdiye kadar 30 binden fazla kadın spor salonlarından yararlandılar” dediler. İzmit Belediyesi’nin sportif faaliyetlerine katılan kadınlar da “ bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğa ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” şeklinde konuştular. 

22 Şub 2018 - 10:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.