Minik öğrencilerden Mehmetçiğe anlamlı yardım

Körfez'de bulunan Ahmet Taner Kışlalı İlkokulu'nda, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni Güçlendirme Vakfı'na bağışlanmak üzere başlatılan kampanyaya katılan minik öğrenciler, harçlıklarını kumbaraya attı.

Körfez Esentepe Mahallesi'nde bulunan Ahmet Taner Kışlalı İlkokulu Okul Aile Birliği'nin organizasyonuyla 'Bu haftaki harçlığım Mehmetçik'e' kampanyası başlatıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri'ni Güçlendirme Vakfı'na destek için başlatılan kampanyaya öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Minik öğrenciler kampanyaya destek için sınıflarında bulunan kumbaraya harçlıklarını attı. Kampanya kapsamında yaklaşık 2 bin 500 lira toplandı.

Mehmetçik'e destek olmak amacıyla kampanya başlattıklarını söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Nurcan Can, "Biz Ahmet Taner Kışlalı Okul Aile Birliği olarak Afrin'deki Mehmetçiğimiz için neler yapabiliriz, nasıl destek olabiliriz diye düşündük. Bunun için okulumuzda 'Bu haftaki harçlığım Mehmetçik'e' diye bir kampanya düzenledik. Mehmetçiğimize destek olmak istedik. Öğrenciler, öğretmenler, velilerimiz destek oldu. Toplanan bu parayı Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na yatıracağız. Kampanya bu hafta başladı. Kampanya bitince toplanan bütün para vakfa yatırılacak" dedi.

24 Şub 2018 - 14:04 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslan Kandemir - Milletvekili ve bakan amcalarınız başta olmak üzere herkes sizin o minicik ama herkesten büyük yüreklerinize kurban olsun canlarımız.

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 14:04