Meteoroloji uyardı: Sağanak yağmur yağacak

Kocaeli uzun zamandır boğucu sıcaklık ve nemin etkisi altındaydı.

Kocaeli uzun zamandır boğucu sıcaklık ve nemin etkisi altındaydı. Ancak başlayan yeni haftayla birlikte Kocaeli'de bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava durumu tahmin raporuna göre Kocaeli'de bugün hava durumu; Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklıklarının 5 ila 6 derece gerilemesi beklenen Kocaeli'de bugün ve yarın kuvvetli yağış olacak. Kocaeli'de sabah saatlerinde başlayacak olan yağmur gün boyunca sürecek. Kocaeli'de başlayacak olan yağış pazartesi sabahından çarşamba gününün ilerleyen saatlerine kadar sürecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırıkkale ve Çorum çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor.

Hava Sıcaklıkları, iç ve batı bölgelerde 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar, Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile iç ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

#

22 Ağu 2017 - 07:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.