KTO'da komite görüşmeleri sürüyor

Kasım ayı meslek komiteleri toplantıları kapsamında 1.ve 15. Meslek Komite toplantısı yapıldı. Komite üyeleri Körfez Ticaret Odası toplantı salonunda 4 gündem maddesiyle bir araya geldi

Ticaret odalarının bel kemiği olan komiteler aylık toplantılarını aralıksız sürdürüyor. Körfez Ticaret Odası’nda 1.ve 15. Meslek Komiteleri önceki gün Körfez Ticaret Odası Toplantı salonunda bir araya geldi.  Gerçekleştirilen toplantıda dört gündem maddesi ele alındı. 1. ve 15. Komite meslek Komite toplantısına Recep Öztürk, Rıfat Bekir Bekiroğlu, Latif Hürtürk, Sebahattin Doğan ve Razinihan Hacet katıldı.

ÖNEMLİ GÜNDEM MADDELERİ

Oda bünyesinde gerçekleşen toplantıda gündem konuları Körfez Belediyesi ile lobicilik faaliyetleri kapsamında yürütülmesi planlanan ‘’çatı katlarının betonarme yapılması, kentsel dönüşümünde inşaat alan artışı sağlanması ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otopark yönetmeliği ve gerçekleştirilmesi planlanan üye ziyaretleri belirlendi. Yoğun fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantı bir sonraki komite toplantısının planlanması yapılarak son buldu.

#

15 Ara 2016 - 09:18 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.