Köprü ve menfez çalışmaları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından “Kartepe İlçesi Genelinde Köprü ve Menfez İşleri” çalışmaları için ihale yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan çalışmalar kapsamında 1 dere köprüsü ve 4 menfez yapım işi yapılacak. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi üzerinde bulunan dere üzerinde 20 metre genişliğinde ve 26 metre uzunluğunda prekast kirişli, kazık temelli köprü yapılacak. Suadiye Bağdat Caddesi üzerinde 25 metre genişlik ve 20 metre İmar yolu dere menfez, vatan caddesi 15.9 genişlik ve 15 metre imar yolu, Uzuntarla 309. sokakta 15 metre genişliğinde 2 adet dere menfez yapım işleri yapılacak.

Kocaeli ulaşımında merkez mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarına devam eden, Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi için yapılacak dere köprüsü ve menfez çalışmaları için 15 Aralık 2017 tarihinde ihale yapılacak. İhalenin sonuçlanmasında sonra 10 içerisinde yer teslimi gerçekleştirilecek. Çalışmaların 270 takvim gününde tamamlanması bekleniyor.

#

12 Ara 2017 - 12:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.