Konak Hastanesi İzmit Gebelik Okulu 2. Yılında da Hamilelerin Yanında

Konak Hastanesi İzmit, 2 yıldır her ayın son Cuma günü devam eden Gebelik okulu ile katılımcıların bilinçli bir şekilde gebelik sürecini geçirmelerini sağlıyor. Okulda hamilelik süreçlerinden beslenmeye, anne sütünün öneminden emzirme usullerine kadar pek çok konuda eğitimler veriliyor .

Konak Hastaneleri İzmit,  2 yıldır her ayın son Cuma günü devam eden Gebelik okulu eğitimlerine 28.07.2017 tarihinde Konak Hastaneleri İzmit eğitim salonunda yaptığı eğitimlerle devam etti.

Gebelik okuluna talebin her geçen gün artmakta olduğunu ve katılımcıların bilinçli bir şekilde gebelik okulundan ayrıldığını belirten Konak Hastaneleri  İzmit İdari Direktörü Özlem Altıntaş Kuyruklu, bu ay yapılan  gebelik okulunun içeriği ve eğitimcilerle ile ilgili şu bilgileri verdi: 

“Saat 12.00 ile 17.00 arasında yapılan  eğitimlerimizde katılımcılarımıza hamilelik sürecinin nasıl olacağı, bu esnada nasıl beslenecekleri, gebelik sonrasında neler yaşayabilecekleri, beslenme süreçleri, yapabilecekleri egzersizler anlatıldı. Aynı zamanda anne sütünün önemi ve emzirme usulleri konusunda bilgi aktarıldı  ve psikolog tarafından bütün bu süreçlerde psikolojilerinin nasıl olacağı ve nasıl düzeltilebileceği konusunda bilgiler verildi. Eğitimlerimizi Kadın Doğum Uzmanımız Gülçin Aydar, Diyetisyenimiz Nurcan Bıçakçı, Fizyoterapistimiz Nimet Altınata, Çocuk Hastalıkları Hekimimiz Tanfer Taşpınar, Psikoloğumuz Angela Örge, Neonatoloğumuz Aydın Erdemir, Emzirme Danışmanımız ve Bebek Hemşiremiz Seher Koşar verdi.

Özel Konak Hastaneleri Hakkında

1995 yılında İzmit'te kurulan Konak Sağlık Grubu, sahip olduğu seçkin kadrosu ile dünya standartlarında hizmet veren A Sınıfı bir hastanedir. Yatırımlarını günden güne genişleten Konak Sağlık Grubu 2013 yılında bünyesine kattığı Gebze Tıp Merkezi'ni 2015 yılında A Sınıf hastane olarak hizmete aldı. 2014 yılında hizmete giren Gölcük Aile Konak Hastanesi ile yatırımlarına devam eden Konak Sağlık Grubu, aynı yıl Adapazarı'nda bünyesine kattığı Konak Tıp Merkezi’ni ise 2016 yılında yaptığı yatırım ile açarak Bölgesinde fark yaratmıştır. Bina yatırımlarının yanı sıra hasta odaklı yaklaşımı, seçkin hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi altyapısı, teknolojisi ve hizmet kalitesi ile yenilikler getiren Konak Sağlık Gurubu 128 Kesit BT Koroner (Sanal) Anjiyo ve Kolon Hidroterapi, Uyku Laboratuvarı,  Kardiyovasküler Cerrahi ,Kardiyak Rehabilitasyon, Çocuk Cerrahisi, Transkranial  Manyetik Stimulasyon (TMS), Alerji Hastalıkları Tedavisi,İleri Görüntüleme Yöntemleri , Hilterapi gibi hizmetleri de verebilmektedir. 15000 m2 kapalı alana sahip Konak Hastanesi, 2015 Mart ayında hizmete giren Kocaeli'nin ilk özel Tüp Bebek Ünitesi ile sağlığın daima yanında olmaya devam ediyor.

#

31 Tem 2017 - 11:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.