İMBAT Hücumbotu İzmit Limanı'na geliyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Donanma Komutanlığı’na bağlı İmbat Hucumbotu iki gün boyunca vatandaşlara ücretsiz olarak açık olacak

Donanma Komutanlığına bağlı TCG İmbat Hücumbotu İzmit Limanı’nı ziyaret edecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında İmbat Hücumbotu vatandaşların ziyaretine açık olacak. Vatandaşlar 28 Ekim Cuma günü saat 14.00- 17.00 saatleri ile 29 Ekim Cumartesi 10.00- 17.00 saatleri arasında hücumbotu ücretsiz olarak ziyaret edebilecek. Vatandaşlar Müze Gemiler Müdürlüğü iskelesinden vasıtalarla açıkta bulunan hücumbota getirilecek. 

 

GAYRET VE HIZIR REİS MÜZE GEMİLERİ DE

Öte yandan Gayret ve Hızır Reis müze gemileri de 28 Ekim Cuma günü 13.00-17.00 ile 29 Ekim Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında vatandaşlar tarafından gezilebilecek.

#

27 Eki 2016 - 11:51 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.