Gölcük'teki TOKİ ihalesini o firma kazandı

TOKİ'nin, Gölcük’te 541 konut yapımı için 9 Mayıs'ta çıktığı ihalenin kazananı belli oldu

Gölcük Sivritepe’de depremzedeler için TOKİ tarafından yaptırılacak 541 konut, 14 dükkan ve 1 cami inşaatıyla ilgili ihale 9 Mayıs tarihinde yapılmıştı. İstanbul Küçükçekmece’deki TOKİ Hizmet Binası’nda gerçekleşen ihaleye, 12 firma teklif vermişti. İhaleye dair dün onaylanan kararla, kazanan firma da belli oldu. İhaleyi 67 milyon 800 bin TL teklif veren Okçuoğlu İnşaat kazandı. Proje, 17 Ağustos büyük deprem felaketinden en çok etkilenen ilçede konut projesi anlamında ilk hamle olarak dikkat çekiyor. Denizevler Mahallesi, Sivritepe'de hayata geçirilen proje, kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştiriliyor. İhaleyi kazanan firmanın, sözleşme imzalandıktan sonra 10 gün içinde konutların temelini atması gerekiyor. TOKİ tarafından yaptırılan ve tüp kalıp sistemiyle inşa edilecek konutlar 600 günde tamamlanarak, yeni dairelerin hak sahiplerine teslim edilecek.

#

25 May 2017 - 11:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Seyfettin Demirtaş - Aralık ayin askeriücreti neden yatmadı biz burada mağduruz saygılarımla arz ederim 05346345443

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:17