ERDOĞAN YILMAZ BÖLGE BAŞKANI OLDU

TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz Marmara Bölge Başkanlığına getirildi

ÖNEMLİ GÖREV Kısa adı Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği olan TÜMSİAD’ın uzun yıllardır Kocaeli Şube Başkanlığı görevinde bulunan Erdoğan Yılmaz Marmara Bölge Başkanlığı görevine getirildi. İlimizde yaptığı sosyal projelerle gönüllerde taht kuran Erdoğan Yılmaz Cemal Balabanoğlu’dan Marmara Bölge Başkanlığı görevini aldı. Yılmaz aynı zamanda Genel Merkez Yönetim Kuruluna seçildi. TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan’ın da katıldığı görev teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Erdoğan Yılmaz, TÜMSİAD’ın çıtasını daha yukarılara taşıyacağını, Cemal Balabanoğlu’na yaptığı başarılı çalışmalar için teşekkür etti. Yılmaz göreve geldiği günden bu yana TÜMSİAD Kocaeli Şubesi’nin çıtasını yukarı taşımış, TÜMSİAD’ı ilimizde en etkin iş adamları derneği yapmıştı.

#

27 Tem 2017 - 19:44 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.