Büyükşehir, 7 milyon 675 bin 276 ağaç dikti

Büyükşehir, 7 milyon 675 bin 276 ağacı toprakla buluşturdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 2004 yılından bu yana farklı türlerde 7 milyon 675 bin 276 adet ağacı toprakla buluşturdu. Kocaeli’de yeşile ve maviye büyük önem veren Büyükşehir, kent genelinde boş bulduğu her alana ağaç dikti. Otoyol kenarlarını bile ağaçlandıran Büyükşehir, sanayi kenti Kocaeli’ni yeşilin ve mavinin şehri haline getirdi. Sanayi kenti Kocaeli’nde ağaca büyük önem veren Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla boş bulunan her alana, otoyol kenarlarına, oluşturulan ormanlık alanlara, hatta otoparklara bile ağaç dikildi. Ancak hava kirliliği bir türlü önlenemedi.

#

25 Haz 2017 - 11:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.