Belediyeden kentsel dönüşüm uyarısı

İzmit Belediyesi’nin adını kullanarak kentsel dönüşüm çalışması yaptığını belirten firma ile ilgili belediyeden açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, “  Bekahan Yapı firması kurumumuzun adını kullanarak, gazete ve internet sitelerinde, İzmit Belediyesi ile  ortak kentsel dönüşüm çalışması yaptığını açıklamaktadır. Söz konusu firma ile belediyemizin ortak hiçbir çalışması bulunmamaktadır.  İzmit Belediyesi olarak sadece Cedit Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışması yapmaktayız.

SADECE CEDİT’TE

 

Cedit’teki çalışmanın dışında İzmit Belediyesi’nin hiçbir kurum ve firmayla bir kentsel dönüşüm çalışması bulunmamaktadır. Bu mahalle dışındaki çalışmalar, özel sektörde faaliyet gösteren firmaların kendi yaptıkları çalışmalardır. Her kuruluş kurallar, kanunlar çerçevesinde kentsel dönüşüm çalışması yapabilir. Söz konusu firmanın İzmit Belediyesi’nin kendilerine destek verdiği ve belediyeden gerekli izinlerin alındığı yönündeki açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır.

İTİBAR ETMEYİN

 

İzmit Belediyesi olarak, şehrimizin menfaatine olan her çalışmanın yanındayız. Belediyemiz tarafından yürütülen veya desteklenen çalışmalar hakkında sık sık kamuoyuna bilgilendirmeler yapılmaktadır. İzmit Belediyesi’nden yapılmayan resmi açıklama ve bilgilendirmelere vatandaşlarımızın itibar etmemelerini önemle duyururuz” denildi.

#

06 Ara 2016 - 11:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.