Başiskele Belediyesi’nden milyonluk arsa satışı

Başiskele Belediyesi 9 arsasını satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 8.08 milyon lira.

Başiskele Belediyesi’nden milyonluk arsa satışı
Haber albümü için resme tıklayın

BaşiskeleBelediyesi, Bahçecik, Yeniköy, Yuvacık ve Kullar’daki toplam 9 arsasını satışa çıkardı. Mülküyeti Belediyeye ait arsaların Yeniköy’deki 4 arsası ticaret, konut ve Özel Eğitim Tesis alanı olarak gözükürken, Bahçecik’teki  arsaların tamamı konut alanı olarak belirtilmekte. Belediye Kullar’daki arsasını ise ticaret alanı olarak beyan edilmiş durumda. Kullar’daki ticaret alanı satışı yapılan alanlar arasında en büyük yüzölçümüne sahip alan. 5594,58 metrekare olan arsa için belediye 4 milyon 200 lira istiyor. İşte satışa çıkan arazilerin listesi

23 Şub 2018 - 11:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.