Atıcılar hedefi 12'den vurdu

Büyükşehir’in düzenlediği şampiyona 3 kategoride gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı hafta sonunda “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atıcılık Şampiyonası” düzenledi. Şampiyonaya, Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun 2017 Türkiye sıralamasında ilk 50’ye girmiş ve Milli Takımda görev almış olan sporcular katıldı. 3 kategoride düzenlenen şampiyonada Yıldız Erkeklerde Süleyman Güvercin, Büyük Bayanlarda Safiye Sarıtürk, Büyük Erkeklerde Alp Kızılsu birinci oldu.

ŞAMPİYONAYI İZLEDİLER

Derince’deki Atış Poligonu’nda gerçekleştirilen şampiyonayı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Ulaşım Park A.Ş Genel Müdürü Yasin Özlü, Zabıta Dairesi Başkanı Serhan Çatal, Spor Şube Müdürü Ziyaülhalk Sarıgül ve çok sayıda vatandaş izledi.

İLK GÜN 15 İLDEN 50 SPORCU KATILDI

Türkiye Atıcılık Federasyonu talimatlarının uygulandığı müsabakanın ilk gününde 15 ilden 50 sporcu 125 atış yaptı. Pazar günü ise final müsabakalarına geçildi. Bu etaba, başarılı olan 6 sporcu katıldı. Son derece çekişmeli geçen final müsabakasının ardından Yıldız Erkeklerde Kocaeli’nden Süleyman Güvercin birinci, Aydın’dan Erdoğan Akkaya ikinci ve yine aynı ilden Selahaddin Özer üçüncü oldu. Büyük Bayanlarda K. Maraş’tan Safiye Sarıtürk birinci olurken, Bursa’dan Nihan Güler ikinci, aynı ilden Dilara Kızılsu üçüncü oldu. Büyük Erkekler kategorisinde ise Bursa’dan Alp Kızılsu birinci, Antalya’dan Mehmet Kuş ikinci, Kocaeli’nden Tolga Tunçer üçüncü oldu. Ayrıca bu kategoride Kocaeli’nden Murat Bilgi dördüncü, Bursa’dan Alper Pınar beşinci, İstanbul’dan Yavuz İlnam da altıncı

oldu. Final müsabakalarının tamamlanmasının ardından ise ödül törenine geçildi. Yapılan törende final atan 6 sporcuya kupa ve madalyaların yanı sıra nakdi ödül verildi. Birinci 2 bin, ikinci 1.500 ve üçüncü olan sporu ise bin TL aldı.

#

13 Kas 2017 - 12:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.