Ali Oktay yanlış anlaşıldı

Sosyal medyada 29 Ekim ile ilgili açıklama yapan Ali Oktayt'ın açıklaması yanlış anlaşıldı

Kartepe Belediyesi'nde çalışan Ali Oktay isimli vatandaşın sosyal medya paylaşımı yanlıuş anlaşıldı. Oktay yaptığı açıklamada söyllemek istediklerini şöyle açıkladı. "Değerli dostlarım ; bir iki saat evvel bir paylaşım yaptım ve ne demek istediğimi doğru düzgün ifade edemediğimden olsa gerek bazı yerel medyada sanki cumhuriyet düşmanıymışım gibi algılanıp haber yapıldı . Öncelikle bu paylaşımımın ne bağlı olduğum kurumla nede cumhuriyet düşmanlığı ile alakası yoktur . Böyle bir yalnış anlaşılmaya imkan sağladığım için herkesten özür diliyorum . Benim paylaşımımda vurgulamak istediğim İslamiyetin ilamından sonra başlayan dinimiz Yok etmek için mücadele eden emperyalist güçlere idi . Cumhuriyetimizin ilamından önce Osmanlı'yı parçalayıp Yok edenlerin aynı çabayı bugün cumhuriyetimizi ortadan kaldırmak için verdikleri aşikardır . Her gün şehitler verirken ve onlarca müslüman katledilirken ''bayram ''kutlamıyorum demek istemiştim . Cumhuriyetimizin kurucusu olan başta Gazi Mustafa Kemal paşa ve cumhuriyetimizin kurulmasi için şehid olmuş ecdadımızdan yüce RABBİMİZ gani gani razı olsun"

#

29 Eki 2016 - 14:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.