Acur, "Partimizin FETÖ ile alakası yok"

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur dün basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe binasında düzenlenen toplantıda konuşan Acur, “Ben bugüne kadar zaman gazetesi daha almış değilim. Nede bahse konu cemaatin kapısından içeriye adım attım” dedi.

FETÖ’nün yayın organı olan Zaman Gazetesi’nin Gebze’de bulunan eski dağıtım ofisi geçtiğimiz aylarda İyi Parti Gebze İlçe Binası olarak kiralandı. İlçe başkanı Nusret Acur konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçe binasının geçmiş dönemde zaman gazetesine ait olduğunu bilmiyorum. Kaldı ki adamların mülkü değil. Biz de onların kiracısı değiliz. Herkes tutabilir burayı. Bizler zaman burayı özellikle zaman gazetesinin yeridir diye tutmadık. Gelip gezdiğimizde burayı bize yarar olarak gördük. İşimizi görecek bir yer o yüzden tuttuk ”dedi.

“ZAMAN GAZETESİ ABONESİ BİLE OLMADIM”

İyi Parti’nin FETÖ ile adlandırılması konusunda açıklama yapan Acur, “Bizim ne partimizin Genel Başkanının nede en aşağı kademedeki arkadaşımızın FETÖ’yle yâda bağlı kuruluşlarla hiçbir alakası yoktur. Ben bugüne kadar zaman gazetesi daha almış değilim. Nede bahse konu cemaatin kapısından içeriye adım attım. Genel başkanımın bizzat ifadesi var. Bırakın beni ailemde köyümde bir tane FETÖ’cü bulun ülkeyi terk ederim. Bu söylemin üzerine artık söylenecek bir şey var mı?” dedi.

30 Oca 2018 - 13:43 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslan Devletçi - Fetoyla alakası olmuş olanlar için İl Sağlık Müdürlüğünde idari makamlarda oturan kosadere üye olmuşlara ve orada oturmasına göz yumanlara bakılması hangi siyasilerin arkalarında oturduğuna bakılması yeterli!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Ocak 13:43