Yeni Kocaeli Devlet Hastanesi kantini için rekor kira

Ocak ayında faaliyete geçmesi beklenen yeni Kocaeli Devlet Hastanesi’nde bulunan kantin rekor bir ücrete kiralanacak.

Yapım çalışmaları devam eden, ocak ayında faaliyete geçmesi beklenen yeni Kocaeli Devlet Hastanesi’nde bulunan kantin için kiralama ihalesi düzenlenecek. 319 metrekarelik kantin 3 yıllığına kiralanacak.

Kantin için belirlenen 1 yıllık tahmini kira bedeli ise 412 bin lira. Aylık kirası 35 bin lira civarında olacak olan kantin için hazırlanan ödeme planı ise şöyle; İlk yıl için kira bedelinin yarısı (6 ay) sözleşmenin düzenlenmesinden önce, kalanı 6 aylık dönem 1 taksitle peşin olarak, müteakip yıllar kira bedelleri ise 6 aylık dönemler halinde 2 eşit taksitle peşin ödenecek.

Rekor bir ücretle kiralanacak olan kantin ile ilgili ihale 11 Aralık günü saat 10:30’da İl Sağlık Müdürlüğü Alikahya Yerleşkesi İhale ve Toplantı Salonunda yapılacak.

#

01 Ara 2017 - 10:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.