YAŞAR ŞANLI 'ALÇAK HERİF'

Urfa’daki meczuba tepkiler çığ gibi. Atatürk büstüne saldıran yobaza toplumun çeşitli kesimleri tarafından tepkiler geliyor. Meczuba bir tepki de ilimizden yükseldi.

Urfa’da Atatürk Büstüne orakla saldıran meczuba KAMU-SEN İl temsilcisi Yaşar Şanlı sert sözlerle yüklendi. Şanlı sosyal medya adresinde meczup için şu cümleleri kullandı,’’ Alçak herif, ne idüğü belirsiz şerefsiz heykele saldırınca fikirler ölür mü sandın’ dedi. Şanlı tepkisini Mustafa Kemal Atatürk’ün bu necip sözleri ile son verdi,"Efendiler ve ey ulus biliniz ki,Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler ülkesi olamaz.En doğru, en gerçek tarikat uygarlık tarikatıdır"

#

31 Tem 2017 - 10:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.