Yağmur yeniden geliyor… Pazar gününe dikkat!

Hafta sonu yağmurla geliyor, Meteoroloji'den gelen en son verilere göre yarın başlayacak olan yağışlı hava günlerce etkili olacak. Pazar günü ise şiddetli rüzgar bekleniyor

Son birkaç gündür Kocaeli genelinde açık devam eden hava yarından itibaren değişecek. Meteoroloji’den yağmur haberi geldi. Meteoroloji’den alıan son verilere göre bugün gün boyu güneşli ve açık hava görülecek. Hava sıcaklığı 19 derece civarında seyredecek.

Yarın ise Kocaeli yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girecek. Yarın Kocaeli’nin bazı bölgelerinde hafif yağmur gülecek. Hava sıcaklığı ise 20 derece civarında olması bekleniyor. Pazar günü ise yağmur şiddetini artıracak. Yağmur ise hava sıcaklığını etkilemeyecek. Pazar günü yağmura rağmen 20 derecenin üzerinde bir sıcaklık bekleniyor.

Kocaeli yeni haftayı yine yağmurla karşılayacak. Pazartesi günü ise hava sıcaklığında ani bir düşüş yaşanacak. Hava sıcaklığı 12 derece kadar inecek. Salı günü devam edecek yağmur havayı iyice soğutacak. Sıcaklık 10 derece civarında olacak.

Kocaeli en düşük hava sıcaklıkları ise 8 ile 14 derece civarında olması bekleniyor. Pazar günü ise Kocaeli’de şiddetli rüzgar bekleniyor. fırtınalı hava hayatı olumsuz etkileyebilir.  

#

15 Ara 2017 - 11:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.