Volkan Konak'a silahlı saldırı

Ünlü şarkıcı Volkan Konak'a, sahne aldığı barda silahlı saldırıya uğradı. Konak saldırıyı yara almadan atlatırken, ateş açan kişi bar korumaları tarafından vurularak yakalandı.

İstanbul’da bir barda sahne alan ve 50. yaş gününü kutlayan Volkan Konak, sahnede şarkı söylerken, bara İsmail Ç. ve Seyfi D. geldi. İsmail Ç, araçtan pompalı tüfekle indi. Barın girişinde barın sahibi olan amcası Nazif Ç.'ye, "Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız." diyerek, bara ateş açtı. Mermiler barın tavanına isabet etti. İsmail Ç. ve Seyfi D'ye barın girişindeki korumalar müdahale etti. İsmail Ç. ve Seyfi D., daha sonra kaçtı. 2 kişiyi Metin Y. adlı bir kişi takip etti. Ataşehir Diş Hastanesi önünde 2 kişiyi yakalayan Metin Y. ve 2 kişi arasında kavga yaşandı.

SUÇ KAYITLARI ÇIKTI

Kavga sırasında Metin Y., Seyfi D. 'yi bacağından vurarak yaraladı. Polis, İsmail Ç. ve Metin Y.'yi olaylarda kullandıkları silahlarla yakaladı. Seyfi D. hastaneye kaldırıldı. İsmail Ç.'nin 6 kasten yaralama ve ateşli silahlar kanununa muhalefetten suç kaydı çıkarken, Seyfi D.'nin tehdit ve hakaretten kaydı çıktı. Polis soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Hürriyet

22 Şub 2018 - 00:26 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslan Devletçi - Vatan haini arayan varsa Kocaeli’ye gelsin,çok var aramadığın kadar,daha fetodan asıl sorumlu müdür amir tayfası var,sanatçımızı milli çizgimize aykırı bir davranışını ben görmedim,asıl ona hain e o silahı çeken vatan haini mi onu araştırmalı devletimiz,büyük geçmiş olsun.

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 00:26