Vali Güzeloğlu muhtarlara seslendi: Devlet ve millet arasında köprüsünüz

Körfez muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda konuşan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu” Muhtarlar mahalle bazında en önemli görevlerden birini üstleniyor. Devlet ve millet arasında köprüsünüz” dedi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Körfez muhtarları ile bir araya geldi, onların sorunlarını dinledi. Akçakoca toplantı salonunda ikincisi gerçekleştirilen toplantıya Güzeloğlu’nun yanı sıra; Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Büyükşehir Muhtarlar Daire Başkanı Lütfi Efil, il Emniyet Müdür Yardımcısı Erhan Tarhan, jandarma komutanı Albay Mehmet Karadeniz,il ve ilçe kurum müdürleri, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve 40 a yakın mahalle muhtarı katıldı 

ŞEHİTLERİ ANDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, 15 Temmuz şehitlerinin anısına hazırlanan sinevizyon ve Körfez Belediyesinin gerçekleştirdiği projeler izlendi. Sinevizyonun ardından kürsüye çıkan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,”  Cumartesi akşamı İstanbul da hain PKK terör örgütünün saldırısı sonunda hayatını kaybeden bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum.  Geleceğe kararlı yürüyüşümüzde içerde ve dışarıda ki hainler bizi yolumuzdan döndüremeyecekler. Bunlara destek veren iş birlikçi destekçiler bilecek ki bu millet özgürlüğünden ve bağımsızlığından hiçbir zaman vazgeçmemiştir. Bu topraklar her bir parçası şehit kanıyla vatan olmuş, biz inanıyoruz ki şehitler ölmez.  Bu millet bu vatanı sonsuza kadar yaşatacaktır” dedi

DAHA GÜÇLÜYÜZ

Bizler bugün dünden daha güçlüyüz. Kararlılıkla yoluna devam eden çok daha güçlü bir ülkeyiz. Artık Türkiye yönlendirilen değil, yön veren bir ülke haline gelmiştir. Türkiye; büyük geleneği, zenginliği, geçmişi temsil eden, artık bölgesel ve küresel ölçekte bugün dünyada oyun kuran ve bütün gelişmelerde pay sahibi olan büyük bir ülkedir. Bugünde ve gelecekteki günde de Türklüğün son Cumhuriyeti payidar olacak ve milleti de bahtiyar olarak ebediyete kadar var olacaktır.

EN BÜYÜK DESTEKÇİ KOCAELİ’DİR

Ekonomimiz dünyanın sıkıntısına rağmen büyüyeme devam ediyor. Türkiye bu büyük yürüyüşünde ekonomik olarak büyümeye devam ederken büyük değişimler yaşıyor. Dün Göktürk uydumuzu uzaya fırlattık. Artık uzayda da Türkiye var. Çok uzun yıllar kaybettiğimiz süreyi şimdi artık hızla telafi etmek kararlılıkla geleceğe doğru hamlelerimizi yapıyoruz. Türkiye nin bu büyük yürüyüşüne Kocaeli de büyük bir katkı sunmaktadır. Devletine bağlı son derece kararlı yaşayan vatandaşlarıyla bu yürüyüşün en büyük destekçisi Kocaeli’ dir.

KÖRFEZ BÜYÜK KATKI SUNUYOR

Körfez ilçemizde bu zenginliğimizi arttıran çok büyük katkılar sunan bir ilçemizdir. Sanayinin taşıyıcısı çok önemli üretim alt yapılarına ait önemli bir ilçemiz. Her geçen gün sosyal ve kültürel altyapılarını geliştirir bir düzeye gelmiştir Körfez ilçesi. Körfez’in gelişmesine katkılar sunan Körfez Ticaret Başkanı Mustafa Efe yi rahmetle anıyoruz. Bu ülkeye kim hizmet ederse Allah ondan bin kere razı olsun. Körfez dünya güzeli, sahilinden sanayisinden limanından doğal güzelliklerine, tarihe geçmişine Hereke’sinden bir bütün olarak baktığınızda insana güven ve mutluluk veren bir ilçemizdir. Ortak davamız daha fazlasını insanımıza sunmak, gelişmeyi hızlandırmak ve beklentileri karşılamaktır.” Dedi

DEVLET MİLLET ARASINDA KÖPRÜ

Muhtarlar mahalle bazında en önemli görevlerden birini üstleniyor. Devlet ve millet arasında köprüsünüz. Kamu yönetimin alanda algılanması, hizmet kalitesinin değerlendirilmesi için en öneli mercisindir muhtarlar. Her toplantı birçok sorununu çözümüne katkı sunmak adına çok önemli kazanımlar sağlıyor.  Bugüne kadarki katkılarınız Körfez in gelişmesine içten katkı sağladığınız için çok teşekkür ediyorum. Sizlerin mahalle bazında tespitleri bizlerin kamu yönetimi açısından ışık tutacak, önümüzü aydınlatacaktır. Bu toplantılar benim için bir performans değerlendirme toplantısı. Bu toplantılar herkesin kendi konusundaki bir dersidir.

#

13 Ara 2016 - 13:36 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.