Üzülmez'den İlhan Bayram'a ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Genel Sekreter İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Genel Sekreter Bayram, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Üzülmez, İlhan Bayram’ın Genel Müdürlük görevinde çıtayı yükselteceğini, kente önemli hizmetler üreteceğini ifade etti.

“İLHAN BAYRAM ÇITAYI YÜKSELTMİŞTİR” Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez şu ifadeleri kullandı: “Genel Sekreterimize hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Daha önceki görevinde çıtayı yükseğe taşıdığı için şimdi bulunduğu görevde çok daha güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Ülkenin en önemli bürokratlarından birisi olan İlhan Bayram’ın Büyükşehir Belediyesine Genel sekreter olarak gelmesi bizleri mutlu etmiştir. İSU Genel Müdürlüğü görevinde olduğu süre içerisinde de kendisiyle çok uyumlu olarak çalıştık.” 

“AMACIMIZ HALKIMIZI MEMNUN ETMEK” Genel Sekreter İlhan  Bayram ise Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek “Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte hizmet kervanının yürümesi için gayret sarf edeceğiz. Burada önemli olan birbirimizi anlamak, birbirimize destek olmak. Amacımız halkımızı memnun etmek, hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak. Bizlere verdiğiniz destekler için hepimize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

#

10 Tem 2017 - 11:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.