Ülkü Ocakları Mardin’i kardeş şehir seçti

Kocaeli Ülkü Ocakları Mardin ilini kardeş şehir seçti. Ülkü Ocakları Mardin’deki köy okullarına Mont, bot, satranç takımı ve kırtasiye malzemesi gönderdi

Ülkü Ocakları Mardin’i kardeş şehir seçti
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Ülkü Ocakları Emine öğretmenin hikâyesini okuyarak Mardin’i kardeş şehir seçti. Mardin’deki köy okullarına kırtasiye malzemesi, bot, mont gönderen ülkü ocakları il yönetimi, Mardin’de okuyan gençlerin umutlarını yeşertmek için harekete geçti. 

Ocak başkanı Gökhan Özkara, Mardin’i pilot şehir seçtiklerini bundan sonra farklı illere de kırtasiye ve giyim yardımı yapacaklarını ifade ederek,’’Minik kalplere dokunacağız, gençlerimiz Türkiye’nin geleceğidir. Ocağımız nakit para yardımını kabul etmiyor, kardeş okullarımıza yardım edecek hayırseverler kırtasiye ve giyim yardımında bulunabilirler’ dedi

11 Oca 2018 - 10:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.