SP'li kadınlar iftarda buluştu

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları Mayıs Ayı İlçe Başkanları toplantısını gerçekleştirdi.

Parti binasında gerçekleşen toplantının ardından İlçe başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları ve ÖĞDER Kocaeli Şube Başkanı ile hep birlikte iftar yemeğine geçildi. Yemekten önce bir konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün,  “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise kurtuluş olan Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyor, Cenab-ı Hakk'tan içinde bulunduğumuz bu manevi iklimin, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmesini diliyorum.” dedi.

Her oruç tutan kulun, iftar vaktinde kabul olunacak bir duası olduğunu söyleyen Şengün, “Ramazan sevincimize hüzün düşüren, ülkemiz ve İslam coğrafyasını kuşatan kaosun bir an evvel son bulması; barış ve huzurun hakim olduğu yeni bir dünyanın kurulması da bizim duamızdır.

Lakin biliyoruz ki, kavli dualarımızı fiile dönüştürmeden;  bir eylem, bir ceht, bir gayret ortaya koymadan, yalnızca ellerimizi Allah'a açıp O'na nâz u niyâz ederek yapacağımız dualar kabul olmaz.

Kendi görev ve sorumluluklarını yerine getirmeyen bir kulun, sıkıntılarını, sorunlarını Allah'a arz edip her şeyi O'na havale etmesi büyük bir gaflettir. Bu noktada üzerimize düşen, şartlar ne olursa olsun görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmek; doğrunun, iyinin, güzelin hakim olduğu yeni bir dünya için çalışmaktır. Bu azim ve gayretle duasını eyleme dönüştüren ve bu toplantıya katılan tüm İlçe Başkanlarıma teşekkür ediyorum.”  ifadelerini kullandı. İftar yemeğinin ardından program nihayete erdi.

#

01 Haz 2017 - 14:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.