Şanlı’dan İHH’ye ve MEB'e büyük tepki!

Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Afrin harekâtının durdurulması yönünde imza veren İHH yöneticisine tepki göstererek, “İHH derhal okullardan çıkarılmalıdır, yada biz demokratik tavrımızı gösteririz” dedi.

Türk ordusunun Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı harekâtı başarı ile sürerken bir grup “aydın ve siyasetçi”, Türkiye'nin Afrin operasyonunu durdurmasını ve müzakere yoluyla sorunların çözümü çağrısıyla milletvekillerine mektup gönderdi. Bu durum büyük tepki çekti.

Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, özellikle bir isme dikkat çekti. O isim Mazlum-Der Başkanı ve şimdiki İHH Mütevelli Heyeti üyesi Ahmet Faruk Ünsal.

“İHH derhal okullardan çıkarılmalıdır, ya da biz demokratik tavrımızı gösteririz” diyen Şanlı; “Devletimizin terörle mücadelesini zalimce bir savaş olarak nitelendiren, terör örgütüyle müzakereyi tavsiye eden ve yıllardır alışa geldiğimiz terör sevici bir dille kaleme alınan bu bildirinin sahiplerini şiddetle kınıyorum. Gencecik fidanlarımız VATAN için toprağa düşerken bu cüretin çok manidar olduğunu düşünüyorum. Bakalım İHH ve MEB bu konuda ne adım atacak?” diye tepki gösterdi.

#

25 Oca 2018 - 22:48 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.