Ring servisi ile bu iş olur mu?

Yuvan Akarca’da kaldırılan ve vatandaşların büyük tepkisine neden olan güzergâh değişikliği şimdi bölgeye konulan ring hattı ile düzeltilmeye çalışılıyor.

Yuvam Araca sakinlerinin başı ulaşım sıkıntısı ile dertte. Önce 27 numaralı otobüs hattının durakları kaldırıldı. Yaklaşık bir ay önce aralarında 150 metre mesafe olan iki durak belediye ekipleri tarafından ‘yenisi gelecek’ denilerek kaldırıldı. 500 haneye hizmet veren, insanların otobüse binip indiği iki durağın haftalardır yenisinin gelmemesi ve bundan önce 5 dakikada bir olan otobüslerin 20 dakikada bir gelmesi üzerine bölge sakinleri gelen şok  haberle sarsıldı. İki durağın kaldırılması sonrası, Yuvam Akarca bölgesi kurulduğundan beri hizmet veren 27 numaralı otobüs hattı tamamen kaldırıldı.

Yuvam Akarca bölgesi kurulduğundan beri hizmet veren 27 numaralı otobüs hattı kaldırılması bölge sakinlerini büyük bir sıkıntıya düşürdü. 27 numaralı hattın kaldırılması sonrası yoğunluk tek bir hattın üzerine yıkılınca olan yine vatandaşa oldu. Vatandaşlar artık tıklım tıklım dolu otobüslere mahkum edildi.

Vatandaşın büyük tepkisi sonrası eski düzene geçilmesi beklenirken sorun ring hattı ile çözülmeye çalışıyor. Konuyla ilgili yapılan tüm görüşmelerde hiçbir ilerleme kaydedilmedi. Ne otobüs kooperatifi ve de belediye yetkililer düzenlemeden vazgeçmiyor. Vatandaşlar ring hattı değil, eski otobüs hattını istiyor.

#

01 Ara 2017 - 11:02 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.