Pamukkale Turizm’den çok önemli proje

Pamukkale Turizm, anaokulu ve ilköğretim öğrencilerine “emniyet kemeri” nin önemini anlattı.

Pamukkale Turizm’den çok önemli proje
Pamukkale Turizm’den çok önemli proje
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Pamukkale Turizm, çocuk yolcularını Karne Gününde unutmadı. Yarıyıl tatilinin başladığı gün itibari ile tüm çocuk yolcularına boyama kitabı ve minik otobüs hediye eden Pamukkale Turizm, aynı zamanda eğitime küçük yaştan başlanmasının önemine dikkat çekerek yarıyıl tatili öncesinde Anaokulu ve ilköğretim öğrencilerine emniyet kemeri kullanma alışkanlığının arttırılmasına yönelik olarak etkinlikler gerçekleştirmeye başladı. Proje kapsamında ziyaret edilen okullarda gerçekleştirilen etkinlik öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Otobüs kaptanları ile birlikte otobüs maketi yapan ve markanın ikramları ile eğlenceli saatler geçiren öğrenciler bir taraftan da otobüs kaptanlarının kendilerine aktardıkları trafik kurallarına dair bilgileri dikkatle dinlediler.

Tüm bir günü Pamukkale Turizm’in kendileri için hazırlamış olduğu emniyet kemerini çıkarmadan geçiren öğrenciler, emniyet kemeri takma ve takmayanları uyarma konusunda Pamukkale Turizm kaptanları tarafından fahri müfettiş olarak atandılar.

“Kişisel, sosyal, duygusal, zihinsel gelişmenin ve kişiliğin şekillenmeye başladığı ilköğretim döneminde verilen trafik eğitimi çok önemlidir. Emniyet kemeri takmamak, hız sınırının aşılması gibi genel trafik kurallarının ihlal edilmesi ilerleyen yaşlarda artık kalıplaşmış ve alışkanlık sonucu sergilenen hareketler olmakta ve belli bir yaştan sonra kazanılan olumsuz davranışların eğitimle değiştirilmesi çok zor olmaktadır. Erken yaşlarda başlayan trafik eğitimi çocukların doğru ve güvenli davranış modellerini öğrenmesi, bunların benimsenip hayat tarzı haline getirilmesi açısından etkili olmaktadır. Bilgi ve beceriler ne kadar küçük yaşlarda öğrenilip uygulanılırsa o derece kalıcı olmaktadır” diyen Pamukkale Turizm yetkilileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında şu ana kadar yirmi beş okulu ziyaret ettiklerini; yarıyıl tatili sonrasında da ziyaretlerinin devam edeceğini belirttiler.

#

23 Oca 2018 - 16:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.