Özlediğimiz kar yağışı gelecek mi?

Meteoroloji’nin tahminlerinde Salı ve Çarşamba günü Kocaeli’de etkili kar yağışının olacağı bilgisi var. Kar yağacak mı işte orası belli değil.

Özlediğimiz kar yağışı gelecek mi?
Haber albümü için resme tıklayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alına bilgilere göre, Kocaeli’de bugün yer yer yağmurlu bir hava hakim olacak. Sıcaklığın 13 derece civarında olması bekleniyor. Yarın ise kent genelinde kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 4 dereceye kadar düşecek. Kar yağışının Çarşamba günüde kent genelinde etili olması bekleniyor. Haza sıcaklığı 5 derece olacak.

Perşembe günü ise yağışlı hava kenti terk edecek. Perşembe günü 6 derece olması beklen sıcaklık Cuma günü 7 dereceye çıkacak. Yağış yok. Kocaeli en düşük hava sıcaklığının ise eksi 2 ile 6 derece arasında olması bekleniyor. özellikle çarşamba günü rüzgarın etkili olması bekleniyor.

22 Oca 2018 - 09:39 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Vallah - Gelse bir türlü gelmese başka türlü,aşaği tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal(:

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 09:39