Özdağ Romatem'den ayrılıyor çünkü!!!

Romatem Fizik Tedavi Merkezi’nin piyasaya olan yüklü miktarda bolcu nedeniyle Murat Özdağ ekibi hisselerini devretmek için harekete geçti.

Köksal Holoğlu’nun sahibi olduğu Şehirlerarası Otogarı bölgesinde faaliyet gösteren Romatem Fizik Tedavi Merkezi zor günler geçiriyor. Daha önce İstanbul’da açtığı hastaneyi kapatan Romatem’de yeni gelişmeler yaşanıyor. Fethullahçı Terör Örgütü üyeliğinden tutuklanan hastanenin ortaklarından Murat Özdağ hisselerini devretmek için harekete geçti. Bilindiği üzere Murat Özdağ’ın hastanede yüzde 20 hissesi vardı ve bu nedenden dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu hastaneyle yaptığı protokolü askıya almıştı ve daha sonra ilginç bir şekilde protokol imzalanmıştı. Hastanenin büyük ortağı Holoğlu mahkemeye başvurarak Murat Özdağ’ın yüzde 20 hissesine kayyum atanması talebinde bulunmuş mahkeme Holoğlu’nun bu talebini kabul etmemişti.

SGK NASIL PROTOKOLA İMZA ATTI? Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’nın Romatem Fizik Tedavi Merkeziyle protokolü nasıl yenilediği hala kafalarda soru işareti yaratırken, Özdağ ‘ın hastane borçları nedeniyle hissesini devredeceği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Hastanenin icra kurul toplantısının yapıldığı, hastanenin piyasaya yüklü miktarda borcu olduğu gerekçesiyle, Özdağ ekibinin hisselerini devretmek için görüş belirttiği öğrenildi.

#

20 Kas 2017 - 09:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.