O sapık Kocaeli’den çıktı…

Yaşlı bir adamın hem de caminin önündeki boş bir arazide köpeğe tecavüz ederken yakalandığı görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu. O görüntülerin Gebze’de çekildiğ ortaya çıktı.

O sapık Kocaeli’den çıktı…
O sapık Kocaeli’den çıktı…
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Hayvan Hakları Federasyonu'nun (HAYTAP) sosyal medyada paylaştığı bu video anında büyük bir infial uyandırdı. Yaşlı bir adamın hem de caminin önündeki boş bir arazide köpeğe tecavüz ederken yakalandığı görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu.

Zavallı köpeğe tecavüz ettiği esnada çevrede oturanlar tarafından fark edilen ve suç üstü yapılan yaşlı adam, "Yaptım bir cahillik, polise ihbar etmeyin" diyerek kendisini savundu. Görüntüleri çeken genç adam sinirlerine hakim olamadı, sapkın adama yumruk attı.

Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu sosyal medyada dolaşan yaşlı bir adamın suçüstü halde köpeğe cinsel istismarda bulunurken yakalanması görüntüleri üzerine organize bir şekilde harekete geçti. İddialara göre olay Gebze Eski Hisar Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Kocaeli Valiliği'ne şikayet dilekçesi gönderen federasyon, birçok elektronik posta adresine gönderdikleri boş dilekçe ile destek toplama girişimlerinde bulundu.

Söz konusu videoyu sapkınlık ve hayvana şiddet içerdiği için yayımlamıyoruz.

İşte o anlara ait kareler:

#

30 Oca 2018 - 09:36 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.