Nevşin Mengü'den AKP'li başkanın Afrin pozuna yanıt: Sen o göbekle...

AKP Karamürsel İlçe başkanı Recep Demirel'in uzun namlulu silahlarla çektirdiği Afrin fotoğrafına Nevşin Mengü’den ilginç bir yorum geldi: O göbekle biraz zor koşarsın amca.

Karamürsel'in AKP ilçe başkanı Recep Demirel, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı operasyona gönderme yaparak, iki uzun namlulu silah ve belinde de bir tabanca ile poz vermişti.

Fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Demirel, kimileri tarafından sert bir şekilde eleştirilirken bazıları tarafından ise destek gördü.

Recep Demirel o fotoğrafla ilgili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret ederek "Reisin çağrısına bakar, koşa koşa gideriz" diye cevap verdi.

"O GÖBEKLE BİRAZ ZOR KOŞARSIN AMCA"

İşte o fotoğrafı diline dolayan isimlerden biri de eski CNN Türk spikeri Nevşin Mengü oldu. Mengü, kişisel twitter hesabından Demirel’in fotoğrafını paylaşarak, “O göbekle biraz zor koşarsın amca” yorumunda bulundu.

#

23 Oca 2018 - 12:56 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Adsız - Nevşin mengü ne oldu zorunamı gitti ne yapmış adam hep vatanını savunan insanlara laf cakın suriyede mihraç ural tsk ya karşı savaşacağını acıkladı cok gazetecisin ya ses cıkarmazsın neden acaba aynı idoolejinin ürünüsün o yüzdenmi malum partinin istanbul iil başkanı ermeni soykırımını kabul eder ses cıkarmazsın çünkü sizlerde içine hainlik girmiş ermenisiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 12:56