Mustafa Destici Kocaeli'ye geliyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partinin kuruluş programı kapsamında 28 Ocak Pazar günü Kocaeli’ye gelecek

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DesticiKocaeli’ye gelecek. Konuyla ilgili bir acıklama  yapana BBP İl Başkanı Serhat Duyar; "29 Ocak 1993 yılında kurulan BBP 25.yılını kutluyor. Bu çerçevede; Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve partililerin katılacağı kahvaltı Programı Kadıköy Düğün Salonu Kırmızı salonda gerçekleşecek. "Birlikte çok güzelsin Türkiye'm" mesajının kullanıldığı program BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılımı ile gerçekleşecek” dedi.

18 Oca 2018 - 12:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.