Muhasebecilerde eğitimler sürüyor

Kocaeli'nin en aktif ve etkin meslek odalarından biri olan Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, meslek mensuplarına yönelik vergi mevzuatında yapılan değişiklikleri bilgilendirme amaçlı eğitimlerine aralıksız olarak devam ediyor

EĞİTİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK

2016 yılı içinde vergi mevzuatında yapılan kanun değişikliklerinin ele alındığı eğitime, TÜRMOB Genel Saymanı, eğitmen Yeminli Mali Müşavir Emre Kartaloğlu ve Vergi Başmüfettişi Selahattin Gökmen konuşmacı olarak katıldılar. KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda muhasebecinin katıldığı eğitim programında, günün anlam ve önemine değinerek bir konuşma yaptı. Başkan Gökmen, yapılan eğitimlerin meslek mensuplarına çok faydalı olduğunu ve bundan sonra da aralıksız olarak eğitimlerin devam edeceğini vurguladı.

PİLOT BÖLGE KIRŞEHİR

1 Ocak 2018 tarihinde prim hizmet bildirgesinin hizmete gireceğini ve pilot bölge olarak Ankara'ya yakın olması nedeniyle de Kırşehir'in seçildiğini aktaran TÜRMOB Genel Saymanı Emre Kartaloğlu, mevzuatta yapılan yeni değişikliklere yönelik çeşitli açıklamalarda da bulundu. Kartaloğlu, 6655, 6802, 3065, 6661 ve 6663 sayılı bir çok vergi mevzuatında değişen kanunlarla ilgili bilgiler verdi. Vergi Başmüfettişi Selahattin Gökmen ise yaptığı konuşmasında, 6736 sayılı Mali Af Kanunu uygulamalarının muhasebe kayıtlarına yansımaları (işlenmesi), kesinleşmiş alacaklar, kesinleşmiş ve dava safhasında bulunan alacaklar, inceleme ve tarhiyat aşamasındaki işlemler gibi bazı muhasebe işlemleri hakkında eğitim verdi.

#

11 Ara 2016 - 15:24 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.