Mithat Aynacı’nın marifetleri ortaya çıktı!

Darbe girişiminde tankın içinden çıkan Gebze eski Emniyet Müdür Yardımcısı Mithat Aynacı’nın marifetleri ortaya çıktı. Ayrancı’nın “Teslim olmayın, ateş edin” diye talimat yağdırdığı belirtildi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün işgal girişimi ile Esenler Birlik Köprüsü'ndeki olaylarda 5 kişinin şehit olmasıyla ilgili, aralarında tankın içinden çıkan Gebze eski Emniyet Müdür Yardımcısı Mithat Aynacı'nın da yargılandığı davada verilen ifadelerde Aynacı’nın marifetleri ortaya çıktı.

Davada ifade veren tutuklu sanık eski uzman çavuş Özgür Akkaya,  eski emniyet müdürü Mithat Aynacı ile iki astsubayın GZPT'ye bindiklerini aktardı. Mithat Aynacı'nın silahın çalıştırılması konusunda talimat vermeye çalıştığını dile getiren Akkaya, "Burada bölük komutanı var, sana ne oluyor?" diyerek uyarıda bulunduğunu iddia etti.

Özgür Akkaya savunmasında, Mithat Ayrancı’nın “Teslim olmayın, ateş edin, bizi linç edecekler, kimseye güvenmeyin” dediğini söyledi.

06 Şub 2018 - 15:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslan Devletçi - Hala milletvekili ve bakanlardan fettullahçı olanları bulamamışlar,gözünün önündeki Melih Kaştının ne olduğunu yenilerde çözenlere sorum var “SİZ NE KADAR BAŞARILI OLDUĞUNUZA İNANIYORSUNUZ”

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 06 Şubat 15:00