Meteoroloji’de aynı memleket gibi; Kafası çok karışık…

Meteoroloji’nin tahminlerinde Kocaeli genelinde bugün kar yağışı beklentisi vardı. O beklenti olmadı, Metroloji’de tahmini karlakarışık yağmura çevirdi.

Neredeyse ocak ayı bitecek ve Kocaeli’nin pek çok noktasında hala kar yağışı görülmüş değil. “Acaba bugün hava nasıl olacak” diye Meteoroloji’den bilgi almaya çalıştığımızda ise beklentiler hep boşa çıkıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün dün açıkladığı tahminlerinde, bugün ve yarın Kocaeli genelinde kar yağışı beklentisi vardı. Dün gece kentin bazı yüksek noktalarında kar yağışı görüldü. Kocaeli ise güne hafif yağmurlu bir hava ile başladı.

Gelmeyen kar yağışı sonrası Meteoroloji tahmini değiştirdi. Kocaeli’de bugün beklenen hava olayı kar değil karlakarışık yağmur şekilde düzletildi. Meteoroloji yarın kar yağacağında ısrarlı, bakalım bekleyip göreceğiz. Hava sıcaklığının ise bugün ve yarın 4 derece olması bekleniyor.

23 Oca 2018 - 11:25 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.