Kültür Tepesi’ndeki kafeterya kiralanıyor!

İzmit Belediyesi mülkiyetlindeki yerleri ihaleyle kiraya verecek. Kiralanacak olan yerler arasında, Kültür Tepesi’ndeki 140 metrekarelik kafeterya da bulunuyor

Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre 2 adet büfe,  1 adet sergi salonu-kafeterya, 1 adet kafeterya, 2 adet işyeri, 3 adet ATM yeri, 1 adet  PTT hizmet noktası, 5 adet dernek lokali ile 1 adet açık otopark olmak üzere toplam 16 adet taşınmazın kiralama ihalesi 20 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

Aralarında Kültür Tepesi’ndeki 140 metrekarelik kafeteryanın da yer aldığı kiralanacak yerlerin aylık muhammen kira bedellerinin 90- 5.000 lira arasında değiştiği ve kira süresinin ise 3 ve 10 yıl arasında olduğu kaydedildi. Kiralama ihalesiyle ilgilenenlerin 19 Aralık Salı günü saat 16.00’ya kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne başvurulması gerektiği bildirildi.

#

08 Ara 2017 - 10:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.