Kocaeli'nde sahnelerin aranan sanatçısı; Göksel Özbinar

Söylediği halk ve özgün müziklerle dinleyenleri kendisine hayran bırakan ve yaklaşık 20 yıldırsahnelerde türkü söyleyen Göksel Özbinar, Kocaeli'nde sahnelerin aranan ve özel tercih edilensanatçılarından biri konumunda bulunuyor.

Özellikle bozlak türü türkülerin Kocali'ndeki en önemli sesi olan Özbinar, Deniz Kuvvetleri bünyesinde vazife yaparken yurt dışı konserlerde de bulunmuş."Müzik benim her şeyim ve her anımda" diyen ve 20 yıldır profesyonel bir şeklide Kocaeli'ndeki seçkin mekanlarda sahne alan Özbinar, kendine özgün sesi, söylediği her bir türküyü yaşarcasına gönülden seslendirmesi, dinleyenleri etkisi altına alıyor. "Her mekanda değil, seçkin mekanlarda sahne alan"sanatçıyı dinlemek amacıyla Kocaeli'nin her noktasından sahne aldığı mekanlara müzikseverler akın ediyor. Aynı zamanda atletizm sporuyla ilgilenen Özbinar, mütevazi kişiliği, güler yüzlülüğü, bey efendi yapısı ile herkes tarafından takdir edilen önemli sanatçıların başında yer alıyor.

#

15 Eki 2017 - 12:44 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.