Kocaeli’de iğrenç tacize polis el koydu!

Kocaeli'de eşinden boşanmak üzere olan ve bu sırada 13 yaşındaki kızına istismarda bulunan L. Ö isimli erkek, tüm şikayetlere rağmen serbest bırakılması tepkilere neden oldu. Kocaeli polis hızla soruşturma başlattı.

Dün gazetemize yer alan, 13 yaşındaki bir kızın öz babası tarafından istismara uğradığı haberi sonrası Kocaeli polisi soruşturma başlattı. Çocuk Şube Müdürlüğü’nden aranan anne H.Ö’ye istismarda bulunan babanın nerede olduğu soruldu. Yetkililere, olayın üstünün kapatılmaması için sesini duyurmak istediğini belirten anne H.Ö, “Haberden sonra beni arayarak ‘Biz olayı araştıracağız’ dediler. ‘Bu adam nerede’ diye sordular. Ben de market işlettiğini söyledim, adresini verdim. Ben bu olayın üstünü kapatmayacağım, sesimi duyurabildiğim her yere ulaştıracağım dedim. Endişe içinde yaşadığımızı, adalet istediğimizi ifade ettim. Tanık olan küçük kızının Çocuk Şube’de ifade verdiğini de belirten anne H.Ö, “Olay nasıl onlara ulaşmadı? Çocuk Şube’de tanık olan kızımdan ifade alındı sonuçta, onların bilgisi olması lazımdı. Sessiz kalmamı beklediler ama ben sessiz kalamazdım. Olayın gözardı edilmesini istemiyorum. Somut bir uygulama istiyorum” dedi.

24 Şub 2018 - 11:59 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslan Kandemir - Osmanlı tarihini bu tiplere anlatmak lazım!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 11:59