Kocaeli’de bugün ulaşımda yeni bir sistem başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmeye alınan Akçaray ile 61-62-65 ve 145 No.lu hatlardan aktarmalı taşıma hizmeti bugün başlıyor

Kocaeli’de bugün ulaşımda yeni bir sistem başlıyor!
Kocaeli’de bugün ulaşımda yeni bir sistem başlıyor!
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmeye alınan Akçaray ile 61-62-65 ve 145 No.lu hatlardan aktarmalı taşıma hizmeti başlıyor. Kocaelilerin ulaşımlarını kolaylaştıracak hizmet ile bu hatları kullanan vatandaşlarımızın belirlenen aktarma noktalarından Akçaray ile İzmit Otogarına daha rahat gitmeleri sağlanacak. Yeni aktarmalı hatlar bugün faaliyete başlıyor. 

61 - KULFALLI - KURUÇEŞME - HALKEVİ- VALİLİK 61 No’lu hat ile Kulfallı kalkıştan sonra SEKAPARK tramvay istasyonundan otogar istikametine ücretsiz aktarmalı yolculuk yapılabilecek. Otogar’dan kalkıştan sonra yine SEKAPARK tramvay istasyonundan Kulfallı istikametine sadece 1 TL ücret ile aktarmalı yolculuk gerçekleştirilebilecek.

62 - ARIZLI - SERDAR - YENİDOĞAN – DOĞUKIŞLA

Arızlı kalkışlı 62 No’lu hattan SEKAPARK tramvay istasyonundan otogar istikametine ücretsiz aktarmalı yolculuk yapılabilecek. Otogar’dan kalkıştan sonra yine SEKAPARK tramvay istasyonundan Arızlı istikametine sadece 1 TL ücret ile aktarmalı yolculuk yapma imkanı sağlanacak.

65 - ORKİDE SOKAK-SERDAR-YENİDOĞAN-HALKEVİ-DOĞUKIŞLA

65 numaralı hatt ise Orkide Sokak kalkıştan sonra Sekapark tramvay istasyonundan otogar istikametine yine ücretsiz aktarmalı yolculuk yapılabilecek. Otogar’dan kalkıştan sonra yine SEKAPARK tramvay istasyonundan Orkide Sokak istikametine 1 TL ücret ile aktarma gerçekleştirilebilecek.

145 - 60 EVLER-HALKEVİ-DÜNYA BANKASI-UMUTTEPE

60 Evler kalkışı olan 145 numaralı hat da yine sonra İzmit Tren Garı tramvay durağından otogar istikametine ücretsiz aktarmalı yolculuk yapılabilecek. Otogar’dan kalkıştan sonra yine İzmit Tren Garı tramvay durağından 60 Evler istikametine sadece 1TL ücret ile aktarmalı yolculuk sağlanabilecek.

22 Oca 2018 - 09:44 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.