Kocaeli Fotoğrafçılar Odası seçime hazırlanıyor

17 Şubat 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlerde Kocaeli Fotoğrafçılar ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanını seçiyor.

17 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 11:00 ‘da Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Birlik İş Merkezi’nde bulunan sosyal tesislerde gerçekleştirilecek seçimlerde Kocaeli Fotoğrafçılar ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanını seçiyor. Mevcut Başkan İbrahim Şahin’in işlerinin yoğunluğu nedeniyle tekrar aday olmayacağı seçimlerde odanın tek liste ile seçimlere gitme kararının alındığı öğrenildi.

Kocaeli Fotoğrafçılar ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı 110 üyenin oy kullanma hakkının olduğu seçimlerde tek aday olarak Ali Kılıç’ın adaylığını açıkladığı belirtildi.

İzmit’in Kolordu mevkiinde bulunan Foto Hilmi’nin sahibi olan Ali Kılıç yaptığı açıklamada ’’Oluşturacağımız yönetim kurulu ile hızlı gelişen teknolojiye ayak uyduran birlik ve beraberlik içinde profesyonel hizmet veren bir oda olmak amacındayız. Ayrıca Türkiye genelinde de İstanbul, Adapazarı, Bursa, İzmir gibi fotoğrafçılar odaları ile güçlü bir işbirliğine gidip alanımızda ses getirecek çalışmalar yapmak istiyoruz. Üyelerimizi Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz seçime davet ediyorum.’’dedi.

13 Şub 2018 - 14:18 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.