Kış gelmeyi bir süre daha erteledi…

Ocak ayına girdik ama Kocaeli’ye kış bir türlü gelemedi. Hava sıcaklıkları önümüzdeki günlerde artmaya devam edecek!

Kocaeli’de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yeninden artmaya başlayacak. Bugün Kocaeli’nin bazı bölgelerinde yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı 13 derece civarında olacak. Yarın ise yağmur yok. Az bulutlu bir havanın hakim olacağı ilimize hava sıcaklığı 14 dereceye çıkacak.

Pazar günü ise Kocaeli’yi sisli bir hava bekliyor. Sisli havanın salı gününe kadar etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise kademeli olarak artacak. Pazar günü 16 derece olan haça sıcaklığı, pazartesi günü 17, salı günü ise 18 dereceye kadar çıkacak. Kocaeli’de en düşük sıcaklıklar ise 5 ise 9 derce arasında değişecek.

05 Oca 2018 - 10:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.