Kent meydanında otoparkın kolonları dikiliyor

Eski Valilik binasının bulunduğu alana yapılan kent meydanı ve yeraltı otoparkı inşaatında otoparkın kolonları dikiliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Valilik binasının bulunduğu alana yapılan kent meydanı ve yeraltı otoparkı inşaatı hızla ilerliyor. Son yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, firma yetkililerinden inşaattaki son durum hakkında bilgi aldı. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay incelemeler sırasında Genel Sekreter İlhan Bayram’a eşlik etti.

Genel Sekreter İlhan Bayram, inşaatta çalışmaların son sürat devam ettiğini ifade ederek, “Kazık imalatlarını tamamladık. Hafriyatında neredeyse tamamı bitti. Çok az bir hafriyat kaldı. Ekipler, son kalan hafriyatı da trafiği sıkıntıya sokmadan alıyor. Diğer bloklarda, demir perde ve kolon sistemlerine geçtik. Yeraltı otoparkın gözle görülecek şekilde, şekillenmeye başladı. Bu arada buradaki otopark sistemimiz yarı otomatik olduğu için mekanik kısmının çalışmaları atölyede yapılıyor. Atölyedeki çalışmaların ise yüzde 85’i tamamlandı. Fabrika imalatı devam ediyor. Tamamlandığında buraya getirilerek montajı yapılacak. “dedi.

6 bin 600 metre kare alana sahip kente cazibe katacak kent meydanı çalışmalarında yerin 17 metre derinliğine inildiğini kaydeden Genel Sekreter Bayram, “Otoparkımız tamamlandığında İzmit 357 araçlık bir otoparka kavuşmuş olacak. Bu bölge yaşadığımız otopark sorununu da çözmüş olacağız. Projemiz yer altı ve yer üstündeki çalışmalarıyla tam olarak tamamlandığında ise kente yeni bir değer katmış olacak. ”dedi.

31 Oca 2018 - 12:31 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.