KARTEPE'DE GAZİLER GÜNÜ UNUTULMADI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanının verilmesinin yıldönümü olan 19 Eylül'de kutlanan Gaziler Günü Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e mareşal rütbesi ve gazi unvanının verilmesinin yıldönümü olan 19 Eylül'de kutlanan Gaziler Günü kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi. Törene Kartepe İlçe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

ÇELENK SUNULDU İlçe protokolünün Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Milletimiz dün olduğu gibi bugün de 'ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz' diyerek, istiklalini ve istikbalini savunmaktadır. Gerek askerlerimiz, polisimiz ve güvenlik korucularımızla dünyanın en vahşi terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz mücadele, gerekse milletimizin tüm fertlerinin 15 Temmuz ihanetine karşı sergiledikleri destansı direniş, bunun en güzel örneğidir. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, hayatta olan gazilerimize sağlık ve esenlikler dilerken, merhum gazilerimize de Allah'tan rahmet dilerim” ifadelerini kullandı.  

#

20 Eyl 2017 - 09:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.