İşyeri denetimleri devam ediyor

İzmit Belediyesi’nin işyerlerine yönelik denetimleri devam ediyor. Belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekiplerince bir ay içinde 865 yerin denetimi gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde işyerlerinin ruhsatlarının olup olmadığı, ruhsat verilirken taşıdığı genel şartlara uyup uymadıkları, hijyen ve temizlik konularına dikkat edildiği kaydedildi. Yetkililer, denetimler sırasında eksikleri olan işletmelerin uyarıldığını, uyarıları dikkate almayanlar hakkında da yasal işlem yapıldığını söylediler. Belediye ekiplerinin şehirdeki berberlere yönelik denetimlerinde de fiyat tarifesi, hijyen ve iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatlarının kontrol edildiği ve her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı ifade edildi.

Belediyenin aynı müdürlüğünce bir ay içinde 50 adet yeni işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı verildiği ve 4049 işyerinin de ruhsatlarının yeni barkotlu ruhsatlarla değişiminin yapıldığı bildirildi.

#

17 May 2017 - 11:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.