İki otomobil birbirine girdi, 4 kişi ölümden döndü!

D-100 Karayolu üzerinde iki otomobili birbirine girdi. Kazada 4 kişi yaralandı.

İki otomobil birbirine girdi, 4 kişi ölümden döndü!
İki otomobil birbirine girdi, 4 kişi ölümden döndü!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

D-100 karayolundan İstanbul yönünde seyir halinde olan Alihan Bektaş idaresindeki 41 KE 453 plakalı otomobil, trafiğin yavaşlaması ile sol şeritten sağ şeride geçmek isterken, kendisi ile aynı istikamete hemen yanında seyir hakinde olan Nevin Ökse idaresindeki 41 HK 372 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otomobil daha sonra Atıf Demirtaş idaresindeki 41 HD 046 plakalı otomobile çarpıp tekrar Nevin Ökse’nin kullandığı araca çarptıktan sonra birkaç metre daha ilerleyerek durdu.

3 ayrı aracın karıştığı kazayı görenlerin haber vermesi üzerine, kısa sürede olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada Atıf Demirtaş yaralanmazken Alihan Bektaş ve diğer araçtaki sürücü Nevin Ökse, Nihal Doğan ve Sude Nisa Tarcan yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine ve İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralananların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kaza nedeniyle trafik bir süre kontrollü olarak verildi. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından, yol trafiğe açıldı.  Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

#

20 Oca 2018 - 15:53 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.