İcradan öyle bir arsa satılıyor ki… Biçilen değer 65 milyon lira!

Körfez’de bulunan bir arsa satışa çıkıyor. Arsa için biçilen değer ise 65 milyon 307 bin 200 lira.

Kocaeli’de nerdeyse her gün ya bir arsa ya işyeri ya da ev, sürekli bir yerler icardan satışa çıkıyor. Çok değişik bedellerle yapılan satışlar bazen ise inanılmaz rakamlara çıkabiliyor. İşte bunlardan biride Körfez’de bulunan bir arsa.

Körfez Yarımca Mahallesi Kabakoz mevkiinde bulunan bir arsa icradan satışa çıkıyor. Konteyner deposu ve tır garajı olarak kullanılan 23 bin 324 metrekare büyüklüğündeki arsa için belirlenen bedel ise tam 65 milyon 307 bin 200 lira.

Bu çok değerli arazi için ilk satış ihalesi 6 Nisan günü saat 15:00’d, ikinci satış ise 3 Mayıs günü saat 14:00’de Körfez İcra Müdürlüğünde yapılacak.

09 Şub 2018 - 19:57 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.