Hava biraz ısınacak sonrası yine…

Kocaeli’de hava sıcaklığı birkaç derece artacak sonrasında yine serin bir hava bizi bekliyor olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Kocaeli’de bugün yağış beklenmiyor. Sabah saatlerinde etkisini gösteren sisli hava sonrası gün boyu parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı ise 18 derece civarında seyredecek.

Yarın yine puslu bir havaya uyanacak olan Kocaeli’de hava sıcaklığı ise 20 dereceye kadar çıkacak. Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava bizi beklerken yine hava sıcaklığının 20 derece civarında olması tahmin ediliyor.

Cuma günü Kocaeli’de yeniden yağmur kendini gösterecek. Yağmurla birlikte ise hava sıcaklığı 18 dereceye inecek. Cumartesi yağmur yok fakat hava sıcaklığı düşmeye devam edecek. Cumartesi günü hava sıcaklığının 17 dereceye inmesi bekleniyor. Kentte en düşük hava sıcaklığının ise 8 ile 11 derece arsında olması tahmin edliiyor.

#

07 Kas 2017 - 09:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.