Hakkında FETÖ soruşturması var ama onlar konferansa davet ediyor!

Hakkında FETÖ incelemesi yürütülen Talha Uğurluel'e AK Parti’li belediyelerin anlaşılamaz ilgisi sürüyor. İzmit’ten sonra bu kez Gölcük Belediyesi Uğurluel'i kente getirdi.

FETÖ'cüleri "yurt dışı gezisi" bahanesi ile Türkiye'den kaçırmakla suçlanan Talha Uğurluel, AK Parti'li belediyeler tarafında destek almayı sürdürüyor. "Osmanlı'nın Şifreleri" ve "Arzın Kapısı Kudüs" gibi kitapların yazarı Talha Uğurluel'in ismi son dönemde sıkça 15 Temmuz hain darbe girişiminin planlayıcısı ve uygulayıcısı FETÖ ile birlikte anılıyor.

Kullandığı aracın plakası "FG" olan, bazı FETÖ'cülere yönelik övgü dolu sözleriyle hatırlanan Talha Uğurluel'in şüpheli ilişkileri de dikkat çekiyor. Son olarak, Talha Uğurluel'in Kudüs'e "tarih turu" olarak lanse ettiği gezilerin aslında "FETÖ'cüleri yurt dışına kaçırma operasyonu" olduğu iddia edilmişti. Kısa süre önce savcılığın, bazı ihbarlar üzerine, konuyla ilgili inceleme başlattığı ortaya çıktı.

Ancak medyada konu ile ilgili çok sayıda haber yer almasına karşın, AK Parti'li bazı belediyelerin Talha Uğurluel'e ilginç bir biçimde destek veriyor. İzmit Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmit şubesi Talha Uğurluel'e kucak açmış, Uğurluel'i İzmit’e getirmişti.

Şimdide Gölcük Belediyesi Talha Uğurluel'e kucak açtı. Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği  kitap ve imza günleri programı kapsamında Yazar Talha Uğurluel’i ilçeye getirdi. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte Talha Uğurluel’e konferans verdirttikten sonra kitaplarının satılması sağlandı. Söyleşinin sonunda söz alan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci’nin övgü dolu sözleri ise dikkat çekti.

15 Şub 2018 - 10:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

Ks - Kocaelinde alp il binasi dahil buyuksehir ustduzey makamlarda kamu kurumlarinda feto temizligi yapilmadigindan fetocularin birbirine sahip cikmasi normaldir.pensilvanyaya ziyarete giden hanvi millet vekili.siyasetci veya buyuk sehir makami gorevden alindi kimse yok hatta tahir buyukakin vali yapilarak odullendirildi.kocaelindeki buyukbas fetocular akpyi parmaginda oynatiyor semsettinle tekrar edilmesi bu birliktelik bozulmaz fetocular elaltindan atkosturur demektir.akpliler fetocularla parasal konularda icice gecmis temizlik neden yapilmiyor saniyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:11
01

Aslan Devletçi - Bülent Arınçı niye davet etmemişler hayret!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:11