Gazeteciler bisikletlerine kavuştu

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın 2012 yılında “İzmit’i seviyorum Bisiklete biniyorum” sloganıyla başlattığı bisiklet dağıtımları gazetecilerle devam etti

Doğan “Haydi Habere Bisikletle” diyerek Kocaeli genelinde aktif olarak muhabirlik yapan yaklaşık 200 gazeteciye bisiklet hediye etti. Bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın yanı sıra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Çetin Gürol, A Haber Spikeri Banu El,  İzmit Belediyesi Basın Yayın Müdürü Server Yıldırım ve çok sayıda gazeteci katılım sağladı.

 

GÜROL: MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Programda konuşan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, “Her ile bir Nevzat Doğan lazım. Bu bisikletleri lütfen habere giderken kullanalım. Bisikletleri bugünden itibaren haber giderken kullanırsak çok iyi olacak. Aktif muhabir arkadaşlara bisikletlerini teslim ediyoruz. Meslektaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

“KOCAELİ BİR OKUL GİBİ”

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un ardından konuşan A Haber Spikeri Banu El, “İzmit’te olmak gerçekten çok güzel. Kaliteli bir yaşam için bisiklet çok önemli. Dilerim bir gün beraber çalışma imkânımız olur. Bir gün muhakkak sizlerle birlikte burada görev yapacağız. İstanbul’da çok sayıda İzmit’ten çıkmış insanla karşılaşıyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Gazetecilik anlamında bir okul gibi Kocaeli” dedi.

 

DOĞAN: SABIRLA ÇALIŞTIK

A Haber Spikeri Banu El’in ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Girdiğimiz her görevde olmayan işleri nasıl yapabiliriz bunu düşünüyoruz. 2009 seçimlerinde adaylık projelerinden birisi “İzmit’i seviyorum bisiklete biniyorum” sloganıyla bir proje başlatmıştım. Sabırla çalıştık, bisiklet yollarımız, duraklarımız, bisikletle ilgili bilinçlendirme çalışmaları ve en son bisiklet dağıtımına başladık. Amaç bunları yıllara yayarak devam ettirmek. Bunu sizlerle birlikte başardık” şeklinde konuştu.

 

“GÜCÜMÜZÜ BİRLİĞİMİZDEN ALIYORUZ”

“Bu yıl 10 bin bisiklet dağıtıyoruz” diyen Doğan, “Bu projemiz artık Türkiye projesi olur.  Bunu 16 Ocak Basın Onur Günü’nde de deklare ettik. Gazetecilerin yaşadıkları zorlukları bilen biriyim. Kocaeli’deki medya evini ilk biz açtık. Bir basın müzesi yapalım dedik ve yaptık. Türkiye’de de ilgi çeken bir müze. Bisiklet çevrecidir, sağlıktır, ekonomidir, mutluluktur. Sosyal belediyecilikte çok önemli noktalara geldik. Bisikleti sizlerle yaydık. Daha yapacağımız çok iş var. Gücümüzü birliğimizden alıyoruz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından A Haber Spikeri Banu El’e İzmit’in sembolü Saat Kulesi’nin maketi hediye edildi.

#

09 Mar 2017 - 12:18 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.