Erbakan'ın, Kocaeli'den destek arayışı

Saadet Partisi’nin merhum genel başkanı Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, SP ile yollarını ayırdıktan sonra kuracağı yeni parti için kolları sıvadı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı’nın genel başkanı da olan Fatih Erbakan, bugün ilimize gelerek vakfın Kocaeli şubesi tarafından düzenlenen programa katılacak. Harran 41 Düğün Salonu’nda saat 15:00’de vakıf üyeleri, dernek başkanları ve vatandaşlara seslenecek olan Erbakan’ın parti kurma aşamasından bahsetmesi bekleniyor. Erbakan, ilimizdeki programının ardından İstanbul’a gidecek.

#

11 Kas 2017 - 10:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.