“Devletimizin yanındayız”

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Afrin'e yönelik başlatılan operasyona destek vermek için basın açıklaması düzenledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Afrin’e yönelik başlatılan operasyona destek vermek için basın açıklaması düzenledi. Geçmişte olduğu gibi, bugün de, yarın da, her zaman devletimizin yanındayız diyen Ok; “İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi olarak ordumuzun Afrin’de terör örgütlerine karşı kendi sınırlarımız ve orada yaşayan masum halkı koruma adına yürütmüş olduğu haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Her zaman olduğu gibi Zeytin Dalı Harekatı’nda da dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında ve destekçisiyiz. Milli mücadelemizin en kısa sürede başarıyla sonuçlanacağına dair en küçük bir şüphemiz bulunmamaktadır.  Bu kutlu dava yolunda şehit düşen yiğitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz. Ordumuzun oradan biran önce sağ salim dönmesini temenni ediyoruz.” dedi.

#

31 Oca 2018 - 10:05 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.